Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

13.03.2020

Til alle avdelinger, råd og andre tillitsvalgte
 
Vi må forholde oss til NKK og selvfølgelig det som skjer i landet vårt mtp korona. 
Teksten under er noe alle klubber fikk for noen dager siden av NKK.
 
NSchK HS utsetter rep.møte på ubestemt tid. HS vil komme tilbake ved en senere anledning (og mer info) om når vi kan avholde dette.
 
"NKK skriver:

Helsedirektoratet påla 12. mars kl 14 at alle kultur- og idrettsarrangementer og organisert idrettsaktivitet både innendørs og utendørs er forbudt. Dette betyr at alle aktiviteter, uavhengig av antall deltakere, må innstilles. Herunder kommer årsmøter, kurs, treninger og konkurranser.

  

Årsmøter i klubber og forbund, utsettelse eller avlysning

Gitt den ekstraordinære situasjonen, kan lovmalen/ klubber/ forbunds lover avvikes hva gjelder kravet om når årsmøtet må avholdes.

 

Dersom et årsmøte utsettes til et senere tidspunkt i 2020 vil den nye datoen for årsmøtet være styrende for hvilke frister som gjelder for innkalling og forslag. Styret i klubben kan velge å benytte de sakspapirene som allerede er utarbeidet til det planlagte årsmøtet. Hvis årsmøtet utsettes vil styret sitte fram til ordinært årsmøte er avholdt i 2020.

  

Gitt situasjonen vil det også gis anledning til å avlyse årsmøte for 2020. Beslutningen må tas av den enkelte klubbs styre. I slike tilfeller vil sittende styre bli i rollen til neste års årsmøte. Dersom styreleder vil tre ut av vervet går nestleder inn som leder inntil ny leder er valgt. Hvis et styremedlem vil tre ut av sitt verv, vil vara tre inn. Et varamedlem kan kun tre inn for et styremedlem – ikke leder eller nestleder.

  

NKK oppfordrer alle klubber og forbund til å informere sine medlemmer om vedtak de gjør om

endringer vedrørende årsmøte. Det anmodes om at medlemmer respekterer alle avgjørelser klubbens/forbundets styre gjør i denne sammenheng."

  

Vi håper innstendig at alle våre medlemmer har det bra og at vi kommer alle sammen igjennom dette. Ta vare på hverandre i dagene som kommer.

Mvh
Norsk Schäferhund Klub

VIKTIG INFO ANG FUNGERINGSPERIODE FOR STYRET I AVDELINGENE.

Retningslinjer fra HS ifm førstkommende valg i avdelinger.

 

I forbindelse med nye lover vedtatt 2019, ble det ved en inkurie i Lover for avdelingene § 3-4-1, foretatt en endring av når de forskjellige verv velges i tidsperioden.

For ikke å skape unødvendige endringer i avdelingene, ber vi om at tidsperiodene brukes som i tidligere lover, hvor leder, kasserer og styremedlem er på valg samtidig, nestleder og sekretær har motsatt 2 års periode.

Vi vil komme tilbake med forslag om justering av lovene på Representantskapsmøtet 2020.


Rep.møte mappen for 2020


Infoskriv om rep.møte 4/4-2020.

(Trykk på bilde for å forstørre)

 

Sist oppdatert 08.04.2020 kl. 15:01

Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn