Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Rekruttering av nye medlemmer

Nye medlemmer vervet av oppdretter må gjøres under elektronisk eierskifte under NKK.no/Min side.

Når valpene registreres med nye eiere vil det komme opp et spørsmål om valpekjøper skal bli medlem i raseklubben. Svarer du ja på dette kan oppdretter legge inn nye medlemmer med tilknytning (TID) 50. Med denne medlemstilknytningen tilkommer kun grunnkontingent (GK) til NKK med kr 230,-. Oppdretter vil deretter få et spørsmål om GK skal betales av oppdretter eller ny eier. Her svarer oppdretter ja til at GK skal belastes oppdretter. Oppdretter vil få denne summen refundert etter at kullet er registrert og godkjent i NSchK.

Også viktig at e-posten til nye medlemmer blir registrert, da dette er viktig for avdelingen vedkommende blir registrert i.

Denne muligheten gjelder for oppdrettere over 18 år og som er medlemmer i Norsk Schäferhund Klub

Gratis medlemskap gjelder inneværende år og kun for nye medlemmer. Gjelder ikke medlemmer med utestående krav på medlemskap.

Kullet må være i henhold til NSchKs gjeldende avlsstatutter og lagt inn på klubbens valpeside på nett. Gjelder kull født etter 1.5.2018.

Medlemskap vil bli satt i henhold til geografisk tilhørighet.

For å få refusjon eller ved spørsmål - ta kontakt med Toril Bjerke på mail: hskasserer@nschk.no, eller tlf: 905 18 039.

———————

 

Sist oppdatert 28.04.2021 kl. 09:30

Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn