Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Regler og rutiner for ungdomsarbeidet NSchK

 

Visjon

Ungdomsarbeidet i NSchK har vært et satsingsprosjekt på nasjonalt nivå, for å utvide antall ungdommer som driver med, og har interesse for Schäferhund. Fokuset i ungdomsarbeidet er på den allsidige Schäferhund, der av vil vi tilrettelegge med instruktører for forskjellige grener under samlinger. 

En bønn vi har til våre oppdrettere og avdelinger er at de er med og satser på ungdommen. Det er lov å ta initiativ på egenhånd, og støtte ungdommene til å oppnå nye mål og resultater. Dersom det skulle være aktuelt kan man også henvende seg til HS eller de ansvarlige i ungdomsarbeidet, og høre om det kan bidra med noe.

RegelverkMedlemskap og aldersklasser

For å kunne være med i ungdomsarbeidet er det krav til medlemskap i NSchK. Det holder med et vanlig familiemedlemskap.

Ungdommene er delt inn to aldersklasser. Den yngste er 9-13 år og den eldste er 13-18. Dette er også klasseinndelingen for konkurransene.

Konkurranse

Vi har tre forskjellige konkurranser for ungdommene.

 Alle vinnere blir kåret på NV med påfølgende prisutdeling.
Det er viktig å sende bevis på deltagelse. Helst i form av bildebevis, kritikker el.l.


Samlinger

Fellessamlinger skal være selve høydepunktet i ungdomsarbeidet. Det skal arrangeres to samlinger i året, så fremt det ikke er mulighet for mer, eller noe ekstraordinært skulle skje. Det vil i hovedsak være fokus på enten bruksarbeid eller utstilling på samlingene.

Påmeldingsfrist til samling vil være en uke (7 dager) før samlingen holdes av. Annonse om samlingen skal være ute minst en måned før den aktuelle samling, og PM med ekstra info skal være klar minst 5 dager før samling.

Når det gjelder adferd og oppførsel er det vanlig folkeskikk som er gjeldene, det vil også bli gitt ut et ordensregelverk gjeldene for aktuell samling. Utenom samlingene er det forventinger om at alle tilknyttet ungdomsarbeidet oppfører seg på positiv måte. Det er forventet at man hilser på hverandre. At man ikke snakker om hverandre i dårlig ordlag, og støtter hverandre før/under/etter konkurranse.


Ansvar

NSchK står ikke ansvarlig for relasjon eller hva som skjer mellom ungdom og hund. Vi tar også forbehold om at vi kan disponere bilder og videoer av aktuelle ungdommer, for å fremme klubben og ungdomsarbeidet.

Leder for ungdomsarbeidet plikter å legge til rette, informere og tilpasse utdanning og undervisning etter ønske og behov, så fremt det er mulig. Vedkommende skal ha kontroll over vester, medlemmer, poeng, publisering og være tilgjengelig for ungdommene ved spørsmål.

 

 

Christopher Andersen

Mob 94971452

Sist oppdatert 28.01.2020 kl. 12:58

Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn