Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Dommer voksen klasser hann: Thomas Teubert

Bopel Döbritz, Tyskland Medlem SV siden 1969, (LG 17 Thüringen) Körmeister 1987. Teubert har Kennel vom Gamsetal, og han har dømt en rekke ganger i utlandet, bl.a SSM 2012

 


Dommer voksen klasser tispe: Bernt Weber

Bopel: Bad Schwartau (ca 60 km nordøst for Hamburg) Politimann p.t etterforsker på Internett kriminalsaker. Gift, to barn, gutt og jente, hvor begge er gode handlere på utstillinger. Medlem SV siden 1978 (LG 1 Hamburg/Schleswig-Holstein) Körmeister 2004 Weber har Kennel vom Augrund, og har 1-2 kull pr. år. Han har siden 2001 vært avlsrådgiver i LG1. Hans første kull var med Welle vom Fockbeker See, men mest kjent i de senere år for å ha Pacco vom Langenbungert hos seg. Han har hatt mange dommeroppdrag utenlands, bl. a USA’s hovedutstilling i 2011 og 2017. Han dømte unghundklasse tisper på Siegerschau i 2018. Han har dømt flere ganger i Norge, inkl. NV 2014


 

Dommer valpeklasser hann: Leif Belgen

Dømmer også tysk kåring

Leif Vidar Belgen ble født i 1958. Han ble medlem i Norsk Schäferhund Klub i 1979, og er i dag medlem i Norsk Schäferhund Klub avd Indre Østfold.Han og hans kone Ragnhild er oppdrettere av schäferhund og welsh corgi pembroke, og de fikk registrert kennel Welincha i 1979.

Har vært medlem i SV siden 1984.Leif startet sin utdannelse mot dommer, og i 1990 ble han

unghundbeskriver. Sin fullverdige utdannelse som schäferhund

dommer i FCI fikk han i 2005.

Leif har dømt valpeskue ved Norsk Vinner opptil flere ganger.

Som schäferhund dommer har han dømt ved ulike arrangementer i de fleste Nordiske land, samt hatt æren å dømme i Mexico, Irland og Storbritannia.


Dommer valpeklasser tisper: Liv Evjen 

Dømmer også Norsk Avlskåring

Født og oppvokst med schäferhund idet foreldrene Ingerid og Odd Brækstad var aktive innenfor rasen og klubben. Ble medlem av Norsk Schäferhund Klub i 1960. Har sittet i de fleste verv både lokalt og sentralt i klubben gjennom en årrekke og ble i 2004 honorert til Æresmedlem av Norsk Schäferhund Klub. Innehaver av kennel INGODD i 1963.
Kenneln har blitt  tildelt Norsk Kennel Klubs oppdretter pris i 2001 og mottatt Mimi prisen.Medlem av SV siden 1965. Liv har blitt  tildelt Norsk Kennel Klubs sølvmerke på begynnelsen av 1990 tallet. Hun har bl.a. sittet som medlem av Sunnhetsutvalget i Norsk Kennel Klub i 25 år. Utdannet som eksteriørdommer for schäferhunder i 1985 og ble kåringsdommer i 1988. I 2001 ble hun ferdig utdannet Karaktertest dommer.Har dømt mange ganger på utstillinger rundt om i Skandinavia, også ved Norsk og Svensk Vinnerutstilling. Videre har hun også mange ganger dømt i henholdsvis England, Scotland og Irland samt også i Japan, Russland og Israel. 

 
 
 

Dommer NM lydighet: Arild Berntsen

Har dømt NM i lydighet for Schäferhund flere ganger. Er opptatt av glade arbeidsvillige hunder, som viser at det er moro med lydighet. Han mener det er viktig å prioritere øvelsens kvalitet og presisjon, og ikke bare fart. Noe som blir mer rettferdig på tvers av forskjellige raser. 

 


Figuranter:  Besfort Xhafa og Thomas Lindahl 

       

 

 

Vår hovedsponsor 

                                                                                                                                                                      

Sist oppdatert 26.11.2019 kl. 09:19

Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn