Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Siste fra Ungdomsavdelingen

torsdag 1. juni 202301.06.2023

Junior handler samling 25-27 august 2023 Avd Arendal

 


10.08.2022

Junior Handling!

Det ble avholdt et lite møte under Nordisk vinner på Maura. Det ble gitt en en liten gjennomgang for satsning videre og planen er å få til en samling i løpet av høsten. Samt få på plass en handlingsplan videre. Komiteen takker for de som var tilstede og meldte sine barn/unge til å bli junior handlere. Det er plass til mange flere og håper at flere vil melde seg på. Send oss info om det er flere som vil melde seg på eller har spørsmål til nschk.juniorhandler@gmail.com 

Mvh Juniorhandler komiteen


03.07.2022

Til alle ungdommer

Nå har det blitt dannet en komite bestående av erfarende tillitsvalgte og tidligere junior handler.

Tore Larsen avd Arendal
Katarina Groth avd Kongsberg
Carina Hesjedal avd indre Østfold

Komiteen starter arbeidet nå etter att ungdomsarbeidet har ligget nede siden før pandemien.
Det er ingen juniorer som har blitt med enda og det vil bli ett infomøte for ungdommene lørdagen på Norsk Vinner.
Da vil vi kunne registrere hvem som eventuelt vil være med og vi håper nye vester er klare til NV.
Ønsker du å være med og lære litt om det å ha schäferhund, lære å handle hunder, trene hunder osv. så er dette en fin mulighet.
De som vil være med å kjøpe sin vest så vil vi registrere:


 Navn
 Alder
 Foresatte
 Avdeling


Etter dette vil komiteen kunne starte arbeidet med evnt en samling, informasjon ut til avdelinger lokalt osv.

Ungdomskommiteen


21.12.2021

Resultater beste juniorhandler

  1. Pernille 151p
  2. Anine 75 p
  3. Maria 54 p

Under oppdatering og mer skriv om dette kommer


24.08.2021

Hei ungdommer!

Den løpende konkurransen der vi samler poeng på utstillinger gjennom året vil avsluttes 13. September 2021. Der etter begynner vi på neste sesong. Det vil si at mandag 13. September vil jeg at alle sender inn poengsummene sine til meg.


Mvh Christopher


10.08.2021

Hei ungdommer og foresatte.

Det siste året har vi opplevd en vanskelig situasjon, som dessverre har gått kraftig på bekostning av mulighetene til å kunne arrangere fellesarrangementer for ungdommene. Det betyr på ingen måte at vi har sluttet å arbeide med prosjektet. 

Til neste år har vi som målsetning å arrangere to arrangementer, i tillegg til ett fullverdig arrangement på Norsk Vinner. I den tro og håp om at verden er tilbake til normalen neste år. Et av disse arrangementene blir troligvis en sommerleir i området i nærheten av Tønsberg, i samarbeid med HBU. Vi ser for oss at dette vil bli avholdt i starten av sommerferien, i ukene etter skoleslutt. 


-Christopher


21.09.2020

Hei

Vi har gleden av å kunne invitere til ungdomssamling 13 til 15 November på Sørumsand hos avd. Romerike. Under samlingen vil vi gå gjennom handling av hund, høre historier om norske bragder, og så skal vi ha det gøy sammen med korona-vennlige leker. 

Vi vil følge strenge regler rundt korona. Det vil være folk som kommer uten i fra, for å bidra med hund. Disse vil ikke ha nærkontakt med ungdommene. Det er også ønskelig at så mange som mulig kan ta med egne liner, vi har noen å låne bort, disse vil bli desinfisert i forkant. 

Påmelding til Chrizand@online.no
Frist 01.11.2020

Øvrige spørsmål kan sendes til Christopher Andersen på mobil 94971452, mail Chrizand@online.no, eller messenger


22.09.2020

Årets konkurranse er regnet ferdig.

Vil først og fremst gratulerere alle som har sendt inn, og håper dere drar med enda fler neste år.

( 14-18 år )
Nr 1. Pernille Thane Larsen  
Nr 2. Maria Kinsarvik Steinsland
Nr 3. Marlene Sjonfjell Egeland
( 9-13 år )
Nr 1. Anine Ludvigsen

Det utslagsgivende ble Norsk Vinner i fjor. Så her er det bare å hive seg rundt, for denne konkurransen er vid åpen. Det har vært en enorm utvikling på dere i år. Nå håper vi bare medlemmene ikke sover i timen, og bruker dere. Da dere danker ut de fleste "oldisan"."


07.09.2020

Per 31/8-20 er det blitt overført 4314,- over til UA kontoen. Disse pengene er det deltagere på NV2020 ikke skulle ha returnert, men donert UA. UA ansvarlig er dypt takknemlig.


07.09.2020

Hei

I neste ledd av satsingen rundt ungdomsarbeidet vil meg vende meg til avdelingene. Tanken er å starte et samarbeid rundt ungdommer, enten i eller rundt klubben på et lokalt plan, i tillegg til de tiltakene vi har på sentralt plan. En følge av fjorårets hundesykdom og årets pandemi har gjort det vanskelig å gjennomføre planlagte arrangementer på sentralt nivå. Det har vært gjort flere tiltak på lokalt plan med ulikt hell. Derfor er det for meg helt åpenbart at vi trenger flere tiltak for å engasjere ungdommene i avdelingene.

Ett mål vi bør ha som klubb, er at hver avdeling skal ha et tiltak for å ta vare på, engasjere, og rekruttere nye ungdommer i klubben. Det finnes forskjellige former for tiltak, avhengig av lokasjon, populasjon og plass. Noen avdelinger ser jeg for meg kunne startet en egen ungdomskomité, mens for andre kan det være en idé å invitere barna en gang i måneden til utstillingstrening; der de kan få muligheten til å gå med valper og unghunder. 

Det jeg vil videre fremover nå, er at hver avdeling sender en mail til meg der dere beskriver dagens tilbud for ungdommer. Hvilke tiltak som allerede eksisterer, og hva dere kunne tenke dere å gjøre i fremtiden for ungdommene. Håpet mitt er at alle avdelinger har et fungerende ungdomstilbud innen neste år er omme. Trenger dere tips eller råd for å komme i gang, eller har spørsmål, så ikke nøl med å ta kontakt. 

Mvh
Christopher Andersen
Leder Ungdomsarbeidet NSchK


08.07.2020

Det er opprettet ett skjema om det er noen som ønsker å ta kontakt med ungdomsansvarlig Skjema: Kontakt Ungdomsansvarlig

20.06.2020

Selv om ungdomssamlingen nå dessverre på lik linje med Norsk Vinner må flytte på seg. Så ikke fortvil over det. Vi arbeider fortsatt mot planen å avholde to samlinger i år. I utgangspunktet skulle arrangementet bli brukt som kursing og oppkjøring mot NV, vi jobber fortsatt med å få det til slik.

Christopher


20.05.2020

I tråd med anbefalinger fra FHI ser vi at det er mulig å arrangere ungdomssamling på lik linje som originalt tenkt. Derfor velger vi å kjøre på i det samme løp som tidligere. Det vil medfølge et kompendiet som omhandler smitteverntiltak og regler for arrangementet. Utover det er det også satt opp en påmeldingsfrist på 7. Juni. Dette er fordi avdelingen skal få planlegge sine arrangementer på best mulig vis, samt ansvarlig for arrangementet får gjort et grundig arbeid rundt og med de tiltakene som er påkrevd/anbefalt.

Chris


06.05.2020

Hei kjære ungdommer! 

Dessverre ser vi at sesongen i beste fall er kraftig forsinket. Heldigvis ser det ut til at vi snart er i gang med kurs og lignende. Dersom dere trenger hjelp til å finne kurs, eller hvor dere skal lete. Send meg en melding, så skal vi hjelpe dere! Er det andre spørsmål send meg en melding, så prates vi :D 

Christopher


05.04.2020

3-5. Juli !!

Når sommeren er i gang, og ting forhåpentligvis har blitt bedre i verden. Håper jeg vi atter en gang kan samle oss og ha det morsomt og lærerikt sammen! Arrangmenet er for ungdommer med medlemskap i NSchK.

Samlingen vil foregå hos avd. Nordenfjeldske. Der skjer også overnatting, opphold osv.

Denne gangen vil hovedopplegget handle om handling av hund, og det vil bli litt forberedelser til Norsk Vinner. Det vil si at man kan skal få kjenne på et mangfold av hunder, som kanskje har litt forskjellige anatomiske- og psykiske-anlegg for utstilling.

Når det gjelder transport så er det ikke helt sikkert om det går fly. Vi skal uansett gjøre det vi kan for å få med alle.

Arrangementet vil i sin fullhelhet opprettholde de anbefalinger FHI velger å sette for gjeldene dato. Det gjelder også om arrangmenetet må avlyses.

Håper inderlig vi sees, og frem til da; Tren, lek, og ha det morro med hund 😀

Dere finner Christopher Andersen på mobil: 94971451 eller på messenger. Har dere spørsmål om arrangementet, trenger hjelp til noe, eller har lyst til å hjelpe til. Ta gjerne kontakt!


28.03.2020

Det er opprettet en skjult gruppe for ungdommer enten direkte tilknyttet, eller som kunne tenke seg å være en del av ungdomsarbeidet. Gruppen er forbeholdt for ungdommene, og foreldere. Kunne du tenke deg, eller kjenner du noen som kunne tenke seg å bli med, er dere hjertelige velkomne!

På gruppen håper jeg at det blir delt bilder, tips, og informasjon. Det kommer også til å komme noen utfordringer eller "challenges", som ungdommen liker å si. Disse tidene vi er inne i er perfekte til å gjøre noe artig med hundene, enten egne eller i familien.

-Christopher


25.02.2020

NKKs Særkomité for utstilling vedtok å innføre en nedre aldersgrense på 10 år for å delta/ stille hund i ordinær ring på alle offisielle og uoffisielle utstillinger med virkning fra 1.7.2020. For deltagelse i barn og hund vil det ikke foreligge en nedre aldersgrense. Dette betyr at på våres FCI-stevner vil barn under ikke 10år ikke kunne føre hund under den offisielle delen. Dette berører ikke våres utstillinger etter tysk mønster.Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn